Bura-Brew-Golden_K3.jpg
 

Optimist Golding Ale

Pivo vareno u Golden Ale stilu, odnosno pivo gornjega vrenja, od ječmenoga slada, s malim udjelom pšeničnoga slada te mješavinom slovenskih hmelja, od kojih se ističe Styrian Golding. Zlatne i hotimice neprozirne boje, s profinjenom i postojanom pjenom. U ustima se nazire blago začinjen okus agruma i voćne arome koja proizlazi iz estera prema zahtjevu i želji majstora pivara. Svježe, pitko i uravnoteženo, ističe se po svojoj suhoći i blagoj, prijatnoj gorčini pri završetku koja potiče na ponovo ispijanje. OPTIMIST je jedrilica za pomladak koji uči jedriti: lagana, prilično brza i može stići gdjegod je vjetar nosi. 

Nefiltracija i refermentacija u boci mogu prouzrokovati prirodni talog kvasca na dnu boce koji jamči za istinski i profinjeni okus.

Alc 5,5 % / EBC = 12 / IBU = 25 / PLATO = 13

 
 

Redsand Amber Ale

Jantarne boje, pivo gornjega vrenja u stilu irskog Red Ale piva. Zavodljiva okusa, vareno od 4 vrste ječmenoga slada, s malim udjelom pšeničnoga slada, mješavine slovenskih i američkih hmelja i kvasca. Pitko, ali istaknute punoće tijela, lagane gorčine na prvi dojam, no prema završetku postaje slatko. S osobitim okusom slada, osjeća se nota egzotičnoga voća i pri završetku jako diskretna i ugodna nota sladića. Srednje gazirano i kremastoga okusa u ustima. Pivo crvene jantarne boje kao istarska crvenica i stoga se naziva REDSAND. 

Nefiltracija i refermentacija u boci mogu prouzrokovati prirodni talog kvasca na dnu boce koji jamči za istinski i profinjeni okus.

ALC 5,8 % / EBC = 23 / IBU = 22 / PLATO = 13,8

 
 
 

Tornado IPA – Istrian Pale Ale

Pivo gornjega vrenja u IPA stilu. Istarska obrada (Istrian Pale Ale) piva Indian Pale Ale (britanski stil) proizvedenoga od ječmena slada, s malim udjelom pšenice, mješavinom američkih hmelja koji daruju intenzivan i zanimljiv miris čemu pridonosi znatna količina hmelja dodana metodom dry hopping hmeljenja. Jantarne boje s obilnom, kremastom i postojanom pjenom, miris hmelja podsjeća na egzotično voće, agrume i cvijeće, dok se u ustima nastavlja nota koja proizlazi iz hmelja koju podupire srednje tijelo. Zatvara se blagom gorčinom koja podsjeća na koru grejpa. Ovo IPA pivo nije fokusirano samo na hmelj (East Kent Golding, Chinook i Amarillo) već i na ječmeni slad (3 različite vrste osebujnoga ječma). Rezultat je TORNADO okus.

Nefiltracija i refermentacija u boci mogu prouzrokovati prirodni talog kvasca na dnu boce koji jamči za istinski i profinjeni okus.

ALC 6,2 % / EBC = 20 / IBU = 45 / PLATO = 14

 
 
 
 

 
 

Nudimo izravnu prodaju u pivovari

Svi koji žele kušati i kupiti naše pivo te pronaći izvrsne ideje za darove, mogu doći izravno u pivovaru. Prodajemo kutije od 24, prekrasne pakete od 6 i darovne pakete s bocama i čašama. U prodaji su i majice kratkih rukava s našim logotipom.