NAŠA FILOZOFIJA

Voda, ječmeni slad, mali udio pšeničnoga slada, hmelj i kvasac jedini su sastojci koje upotrebljavamo.

Ogromnu pažnju posvećujemo izboru sirovina jer samo najkvalitetnijim sirovinama postiže se vrijedan, zdrav i izvorni proizvod.

Svako naše pivo jedinstvenoga je okusa i karaktera, ali istovremeno pitko pružajući ugodno, nepretenciozno i umjereno iskustvo ispijanja piva.

 

WE ARE CRAFT!

Naše je pivo nefiltrirano, nepasterizirano te neobrađeno. Kako bi se postigla uravnotežena i prirodna gaziranost,  refermentirano je u boci. 

Pažljivo pratimo pojavu fermentacije koju ispitujemo, nadziremo i slijedimo u svakoj fazi, ali kvascu prepuštamo finalizaciju proizvoda tako da čim manje zadiremo u tom procesu. Naše pivo prirodno je filtrirano jednostavnim hladnim dekantiranjem u bačvi za fermentaciju. Pivo ostaje 20 dana u bačvama za prvu fermentaciju i 15 dana u bocama za drugu fermentaciju gdje ponovo gospodin kvasac dovršava proizvod.

 

PROMATRAMO PRIRODU KAKO ČINI SVOJ POSAO

Stvaranje piva prirodni je proces koji zahtjeva najpažljiviji odabir sirovina,predanost i dobru pripremu u trenutku varenja, uz dodatak kreativnosti.

Pivo stvaramo osobitom ručnom procedurom, ali istovremeno upotrebljavamo važne tehničke alate kao što su pH mjerač, refraktometar, areometar koji nam pomažu da procijenimo kakav treba biti finalni proizvod koji želimo. U ostalim fazama zadiremo što manje i prepuštamo kvascu i prirodi da odrade svoj dio.

Naše je pivo "sirovi" proizvod, odnosno živi proizvod u kojem se kvasci nastavljaju razvijati i zbog toga je zdravo, izvorno i hranjivo.

Naša pivovara otvorena je za sve koji žele sudjelovati u varenju i izbliza vidjeti proces stvaranja craft piva.